10. maaliskuuta 2017

Figuurit osa 2

Esittelin tuossa aikaisemmin harrastustani keräilijänä, postauksessa näytin kissakokoelmaani, joka on tämänkin jälkeen vielä suurentunut. Tänään vuorossa onkin pienempi esitys Ketuista, susista ja Saksanpaimenkoirista.

Sitä mitenkään erikseen esittelemättä, tässä on susi/husky kokoelmani.
Lähinnä Schleichin ja bullylandin tuotoksia. Osa erittäin kuluneita ja tarvitsisi uutta maalipintaa iholleen.
Aika keskellä makaa tuntemattoman taiteilijan luomus makaavasta Huskysta, ostin sen toiselta keräilijältä ja on sitten muuten hieno!
Saksanpaimenkoirat aloitan tällä Keenwayn tuotoksella, kyseessä on siis kaksi samasta muotista tehtyä koiraa ja ovat olleet täysin samanlaiset, mutta itse maalasin toisen mustaksi. 
Seuraavana on MEG inc keräilysarjasta Vintage Puppy in my pocket saksalaiset. Isompi on uros ja pienempi pentu, tähän kuuluisi vielä makaava emo ja istuva pentu, mutta minulla niitä ei ole. 
Viimeisinä saksalaisina löytyy Kid Koren Emo ja pentu yhdistelmä. Nämä ovat aika yksityiskohtaisesti tehty, vaikka minusta muistuttavat enemmän Belgialaisia. 
Ketut

Tämä yksilö on merkiltään Procon. Hyvin kaunis ja yksityiskohtainen figuuri.

Seuraavaksi on Schleichin ketut. Vanhempi tuotanto on takana ja uusin tässä edessä. Vanha on aika huonosti tehty verrattuna uuteen, mutta Schleich ei ole vieläkään osannut tehdä persoonallisen näköistä kettua, vaan molemmat näistä ovat hyvin tylsän ja latistuneen näköiset. 
Schleich rintamalla jatketaan eli molemmat ovat Schleichin tekemiä. Ketunpentu on yhtä latistuneen näköinen kuin aikuinenkin. Valkoisen naalinpennun kohdalla on osattu jotain tehdä oikein, koska pentu on niin suloinen ja erilainen. 
Ehkä rumin omistamani figuuri on tämä Bullylandin kettu, jolla ei kyllä ole sielua. Bullyn tuotokset ovat muutenkin hyvin nopeasti sutaistuja ja paljon rumempia kuin Schleichin,Papon tai Proconin. 
Viimeisimpänä kettuna on tämä TOPPSin kehittämä kettu, joka on kooltaan Schleichin ketunpennun luokkaa. Ei ihmeellisen kaunis, sellainen nopea hutaisu mutta ihan söpö. 

Tässä näkyy figuurit jotka vielä kettukokoelmaani haluaisin.
Vasemmalla on siis lapsuudesta tuttu Taavi tonttu ja tämän "ratsu". Pikkukuvissa on mm. Papon juokseva kettu, Schleichin vanha kettu ja Bullyn Topi kettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti