26. huhtikuuta 2017

Sarja Addiktin TOP 5

Ajattelin kirjoitella vähän nämän hetkisiä sarjasuosikkejani, joita seuraan aktiivisesti. Katselen sarjoja lähinnä Netflixistä ja Viaplaysta, joita olen tilannut jo muutaman vuoden.
Itse telkkari katson todella harvoin, että joskus saatan viikonloppuisin lasten ohjelmia katsoa.

1. iZombie

Ykkösenä on Netflixistä löytyvä iZombie sarja, josta on tullut 2 kokonaista tuotantokautta ja kolmas on tällä hetkellä menossa, ja siitä tulee jakso aina kerran viikossa. Sarja on yliluonnnollinen rikosdraama.
Sarja kertoo lyhyesti Olivia "Liv" Mooresta, joka muuttuu verilöylyksi kääntyneiden bileiden seurauksena zombiksi ja joutuu hylkäämään elämänsä menestyvänä lääkäriharjoittelijana. Uuden työn hän saa ruumishuoneelta, jossa hän pystyy tyydyttämään nälkänsä aivoilla. Liv ryhtyy tekemään yhteistyötä poliisin kanssa, koska saa kuolleiden ihmisten aivoista sivuvaikutuksena pätkiä heidän viimeisistä hetkistään, mistä on hyötyä murhatutkimuksissa.


2. Shadowhunters

Toisena löytyy tällä hetkellä tauolla oleva Shadowhunters-sarja, joka perustuu Cassandra Claren Varjojen kaupungit - kirjoihin, vaikkakin aika paljon tapahtumia on muutettu kirjoihin verratttuna. Olen lukenut kaikki kirjat ja ne löytyvät minulta hyllystä, niinkuin myös Luukaupunki-kirjasta tehty elokuva.
Sarja kertoo Clary Fraysta, joka täyttää pian 18 vuotta. Hän haaveilee pääsystä Brooklynin taideakatemiaan ja viettää aikaansa parhaan ystävänsä Simonin kanssa. Eräänä kohtalokkaana iltana hän tulee todistaneeksi eräällä klubilla väkivaltaisen taistelun, jota ei kuitenkaan tunnu näkevän kukaan muu kuin hän. Enemmän tietoa saatte tästä.

3. Emerald City

Kolmantena on Viaplayssa näkyvä Emerald City, josta on ilmestynyt vasta yksi kausi, jossa oli 10 jaksoa.
"Synkkä tulkkaus Ihmemaa Ozista, jossa tornado vie Dorothyn Ozin maahan. Linnunpelätin on vaihdettu sotilaaseen joka on kadottanut muistinsa, yhdessä he lähtevät Emerald cityyn, jossa odottaa vallanhaluinen hallitsija, profetioita ja noitia."

4. Supernatural

Neljäntenä on Supernatural jota olen seurannut pidemmän aikaa ja odottelenkin kauden 12 julkaisua, jotta saisin senkin elokuva hyllyyn. Olen siis nähnyt kaikki 11 kautta, mutta itseltäni löytyy kaudet 8-11 dvd:nä ja nyt olen innostunut katsomaan aikaisempia kausia uudestaan Viaplaystä.
Tästä ei varmaan tarvitse kirjoittaa sen enempää, toivon että jokainen tietää mikä sarja tämä on.

5. Grimm

Viimeisimpänä on Grimm jota rupesin itse asiassa eilen katsomaan. Olen muistaakseni tätä joskus seurannut televisiosta, mutta en kuitenkaan mitenkään aktiivisesti, joten nyt on varmasti hyvä aloittaa.
" Sarja yhdistää rikosdraaman, mysteerin ja yliluonnolisen kauhun elementtejä tarinoissaan. Monet sarjan jaksot lainaavat tarinoita Grimmin veljeksien keräämistä saduista."

Siinä olivatkin sitten ne, varmasti kaikki huomaavat että pidän yliluonnolisista sarjoista ja rikosdraamasta. Näiden lisäksi seuraamiani sarjoja ovat mm. Vampyyrinpäiväkirjat ja niistä tehty Spin-off sarja, Netflixin Saapasjalkakissan seikkailuja yms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti